Disclaimer

Deze website en de informatie daarop zijn uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden met het voornaamste doel om de bezoeker kennis te laten maken met Francken & Partner en haar producten, diensten en activiteiten.

Hoewel grote zorgvuldigheid wordt betracht bij de samenstelling en het onderhoud van de informatie op de website, garandeert Francken & Partner niet dat deze informatie na verloop van tijd op het moment van raadplegen van de website nog actueel juist en compleet is. Francken & Partner aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade door het gebruikmaken van informatie op de website.

Francken & Partner streeft ernaar deze website vrij te houden van schadelijke elementen, zoals virussen, maar kan er niet voor instaan dat deze website daarvan geheel vrij is. Francken & Partner is niet aansprakelijk voor schade die het gebruik van deze website kan hebben voor de werking van computerapparatuur of software.

Francken & Partner is niet verantwoordelijk voor de werking en de inhoud van andere websites waarnaar op deze website wordt verwezen, zoals door hyperlinks.