Wij gaan uit van
één contactpersoon
die uw belangen behartigt.

Wij gaan uit van één contactpersoon die uw belangen behartigt: iemand die alle aandacht voor u heeft en zich volledig inleeft in uw problematiek.

Een goed geoliede administratie is een onmisbaar instrument om uw onderneming te sturen, maar hoe goed bent u in staat te sturen bij administratieve ondoorzichtigheid? Naast het beoordelen, analyseren en interpreteren van uw cijfers lichten wij uw administratie door en adviseren wij u hoe u op het juiste moment over de juiste informatie beschikt.

Als specialist in accountancy en belastingadvies lezen wij uw cijfers als een spannend boek. Door tussen de regels of cijfers door te lezen, zien wij uw kansen en bedreigingen. We bieden ondersteuning bij tussentijdse verslaggeving en helpen u bij het kijken naar de toekomst. Onder meer door samen met u uw plannen te vertalen naar begrotingen. Ondernemen is namelijk vooruitzien, maar ook het creëren en benutten van kansen, en niet onbelangrijk, het zo goed mogelijk bepalen van risico’s. Als u dat wilt, adviseren en begeleiden wij u bij de uitvoering hiervan. Bijvoorbeeld bij het maken van een kostprijsberekening, beoordelen van de voor u meest geschikte ondernemingsvorm of uw administratieve organisatie.

Zakelijk en privé: harde grenzen kun je hiertussen niet altijd trekken. Het ene gebied gaat vaak ongemerkt over in het andere. Als ondernemer heeft u met dat zogenaamde grensverkeer te maken. De fiscale behandeling van een pand waarin zowel wordt gewoond en gewerkt is relatief eenvoudig, maar bij opvolging in het familiebedrijf is er sprake van economisch, juridisch en fiscaal grensverkeer en is het een hele kunst om door de bomen het bos te zien. Wij kunnen voor u optreden als intermediair bij de bank, notaris, belastingdienst of advocaat. Wij kennen niet alleen uw bedrijf, maar wat veel belangrijker is: wij hebben goed geluisterd naar uw verhaal achter de cijfers en kunnen ons daardoor inleven in uw situatie. Als generalist voelen we ons thuis in een wirwar van regelingen en kunnen die helder uiteenzetten.

Francken & Partner bestaat sinds 1999 en werkt als ondernemer voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf in Oost-Brabant, Noord-Limburg en België. Ons kantoor bestaat uit drie medewerkers en werkt samen met fiscaal-juridische specialisten. We leveren onze diensten aan producerende en dienstverlenende bedrijven in de profit sector tot circa 40 personeelsleden omvang.

Francken & Partner is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants).

Mede door de adviezen van Francken & Partner kan ik nu genieten van mijn pensioen.